empty label
שאלה
שלום הרב.
השתמשתי במזלג חלבי לא בן יומו לטיגון שניצלים. אני רוצה להחזירו לשימוש חלבי. כיצד עלי להכשירו?
תשובה
שלום.
א. לנקות היטב את המזלג.
ב. להמתין 24 שעות מהטיגון.
ג. לחמם מים, אפשר בקומקום חשמלי, להרתיח את המים ולפתוח את המכסה, כדי שלא יפסיק את רתיחתו.
ד. לטבול את המזלג. בדרך כלל הוא גבוה מהמים, אז להוציא אותו ולהפוך, כך שכל חלקי המזלג יהיו במים הרותחים.
ה. להוציא את המזלג, ולשטוף במי ברז קרים.
לבריאות!